Over ons

Een belangrijk bericht van PSA Parts

Beste relatie,

Na de verklaring gisteravond van de Britse en Nederlandse regering wilde ik u allen informeren over de operationele positie van PSA-Parts in deze ongekende tijden.

Onze primaire zorgplicht is aan ons team en hun families om de richtlijnen van de overheid te volgen. De afgelopen weken hebben we zoveel mogelijk van onze medewerkers verplaatst naar een situatie van thuiswerken. Wij zijn gewoon bereikbaar zoals u dat van ons bent gewend.

Om onze magazijnteams te beschermen, hebben we verhoogde gezondheids- en veiligheidseisen geïntroduceerd en enkele aanvullende wijzigingen in onze activiteiten aangebracht. Samen met onze logistieke partner, DHL blijven wij optimaal trachten de goederen naar u te blijven leveren op tijd.

De vraag naar bepaalde productlijnen is momenteel ongekend en we werken met man en macht om aan alle eisen van onze klanten te voldoen. We hopen dat u begrijpt dat we prioriteit geven aan bestellingen voor kritieke industrieën zoals overheid, zorginstellingen, onderwijs en transport.

Tevens wil ik u erop wijzen dat wij dropshipment kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat wij de bestelling(en) rechtstreeks aanleveren bij uw klant(en) uiteraard via een pakbon met uw firmanaam erop. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten, gewoon de gebruikelijke vrachtkosten. Wij hopen u hiermee een extra service te kunnen aanbieden.

Bedankt voor u begrip en voortdurende steun in deze onzekere tijden. We volgen duidelijk het laatste advies van de regering en als er iets verandert, zullen we u natuurlijk onmiddellijk op de hoogte brengen. Ik wil ook al ons fantastische team bedanken dat hard werkt om ervoor te zorgen dat wij u goed en optimaal kunnen blijven ondersteunen.
 
Met vriendelijke groet,


James McBrien
Directeur

Informatie over de onderneming

PSA Parts is de toonaangevende leverancier van batterijen, AC & Car adapters en Laders in Europa. Met meer dan 20 jaar leveren van expertise van Power product oplossing, PSA Parts heeft een sterke relatie opgebouwd met batterij en apparatuur leveranciers, met inbegrip van een Duracell licentie. Wij leveren 2-Power en Duracell merk producten, OEM (Original Equipment Manafucturer) merknaam producten en hoge kwaliteit vervangende producten. Alles met een gegarandeerde 100% compatibel en bijna allemaal met een 1-jaar garantie. PSA Parts levert klanten door geheel Europa inclusief distributeurs, computer winkels maar ook eigenaars van het produkt zelf.

Ons doel is om een volledige serie van Power oplossing te bieden voor uw mobiele apparatuur, zoals uw laptop, digitale camera, camcorder, persoonlijk DVD MP3 en video speler, maar ook uw handheld computer, smartphone en PDA. Wij leveren alleen prijs/kwaliteitsverhouding producten, met de best mogelijk service. Bekijk onze enorme product assortiment en neem contact op met ons expert-team als u het niet kunt vinden waarna u op zoek bent.

De merknaam en logo 2-Power is een registreerde merknaam van PSA Parts Ltd. DURACELL is een gedeponeerd handelsmerk van Duracell Batteries BVBA en Duracell U.S. Operations, Inc., gebruikt onder licentie. Alle handelsmerken van de fabrikanten zijn erkennend. Alle andere informatie op deze site is eigendom van PSA Parts Ltd. en mag niet gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Vacatures bij PSA

1 (één) jaar garantie Al onze producten zijn Gegarandeerd 100 % Compatibel en worden geleverd met Eén Jaar Garantie.
Door het BSI met ISO 9001 gecertificeerde onderneming. Onze onderneming is door het BSI gecertificeerd met het ISO 9001:2008 kwaliteitslabel.