Over onsInformatie over de onderneming

PSA Parts is de toonaangevende leverancier van batterijen, AC & Car adapters en Laders in Europa. Met meer dan 20 jaar leveren van expertise van Power product oplossing, PSA Parts heeft een sterke relatie opgebouwd met batterij en apparatuur leveranciers, met inbegrip van een Duracell licentie. Wij leveren 2-Power en Duracell merk producten, OEM (Original Equipment Manafucturer) merknaam producten en hoge kwaliteit vervangende producten. Alles met een gegarandeerde 100% compatibel en bijna allemaal met een 1-jaar garantie. PSA Parts levert klanten door geheel Europa inclusief distributeurs, computer winkels maar ook eigenaars van het produkt zelf.

Ons doel is om een volledige serie van Power oplossing te bieden voor uw mobiele apparatuur, zoals uw laptop, digitale camera, camcorder, persoonlijk DVD MP3 en video speler, maar ook uw handheld computer, smartphone en PDA. Wij leveren alleen prijs/kwaliteitsverhouding producten, met de best mogelijk service. Bekijk onze enorme product assortiment en neem contact op met ons expert-team als u het niet kunt vinden waarna u op zoek bent.

De merknaam en logo 2-Power is een registreerde merknaam van PSA Parts Ltd. DURACELL is een gedeponeerd handelsmerk van Duracell Batteries BVBA en Duracell U.S. Operations, Inc., gebruikt onder licentie. Alle handelsmerken van de fabrikanten zijn erkennend. Alle andere informatie op deze site is eigendom van PSA Parts Ltd. en mag niet gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Vacatures bij PSA

1 (één) jaar garantie Al onze producten zijn Gegarandeerd 100 % Compatibel en worden geleverd met Eén Jaar Garantie.
Door het BSI met ISO 9001 gecertificeerde onderneming. Onze onderneming is door het BSI gecertificeerd met het ISO 9001:2008 kwaliteitslabel.